01.10.2007 Tarihli Belediye Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 03/09/2007 tarihli Eylül Ayi Meclis Toplantisina ait Zabit Özetinin kabulüne oybirligi ile karar verildi.

2. 22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik geregi alinan 06/08/2007 gün ve 151 sayili Meclis Karari ile bosalan kadrolarin iptali için hazirlanan Kadro Iptal Cetvellerinin tasdikine oybirligiyle karar verildi.

3. Aydin Belediyesi, ADÜ Tip Fakültesi Halk Sagligi Ana Bilimdali, ADÜ Aydin Saglik Yüksek Okulu ve çesitli Kadin Sivil Toplum Örgütleri Isbirligi ile yürütülen ve yürütülecek yasli sagligi ve saglikli yaslanma proje uygulamalarinda ADÜ Halk Sagligi Ana Bilimdali yönetimince yapilacak is ve çalisma programi dahilinde kullanilmak üzere 2. Bahari Yasayanlar Dinlenme ve Sohbet Evinin bulundugu park ve binanin ADÜ Halk Sagligi Ana Bilimdali Baskanligina tahsisine oybirligiyle karar verildi.

4. 2007-2008 Egitim ve Ögretim Yili için Aydin Belediyesi Yüksek Ögrenim Yardimlari Bursu verilecek kisi sayisinin ve bu kisilere ödenecek ücretin belirlenmesi hususunun, Bütçe ile beraber görüsülmesi amaci ile Kasim ayi Meclis toplantisina ertelenmesine oybirligiyle karar verildi.

5. Astim Organize Sanayi Bölgesi, Ata Mahallesi Alt Sanayi ve Üst Sanayi, Ramazanpasa Mahallesi Ayakkabicilar içi, Zafer Mahallesi Aytepe mevkii, Köprülü Mahallesi Topyatagi mevkii, Kemer Mahallesi Göçmenevleri, Zeybek Mahallesi Yeni Sanayi Bölgesi, Aydin-Izmir, Aydin-Denizli, Aydin-Mugla karayolu üzeri ve sehir merkezinde bulunan akaryakit istasyonlarinin yangina hassas bölgeler olarak belirlenmesine oybirligiyle karar verildi.

6. Sehrimizin Bati Atiksu Aritma Tesisi yapimi, ön ödemeli sayaç, bunlarla ilgili isale hatlari ve Su Depolari ile Belediye Hizmet Binasinin 5393 Sayili Belediye Kanununun 15. Maddesinin (e) fikrasi geregince imtiyaz yoluyla yapilabilmesi amaciyla gerekli çalismalari yapmak üzere Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’e yetki verilmesine oybirligiyle karar verildi.

|