03.09.2007 Tarihli Belediye Meclis IInci Birleşim Kararları

1. Belediye Meclisinin 09/08/2007 tarihli Agustos Ayi Meclis Toplantisinin II.Birlesimine ait Zabit Özetinin kabulüne oybirligi ile karar verildi.

2. Meclis Üyesi Ali Ulvi SABUNCU’nun istifasi nedeniyle bosalan mezkur komisyonlara üye seçilmesi amaciyla, 5393 sayili Belediye Kanununun 24.maddesi uyarinca gizli oyla yapilan seçimler sonunda; Meclis Imar Komisyonuna 11 oy alan Meclis Üyesi Bünyamin ESEN’in, Kiymet Takdir Komisyonuna 11 oy alan Meclis Üyesi Ibrahim USAKLI’nin, Egitim ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna 11 oy alan Meclis Üyesi Hülya HÜSREV’in, Ulasim ve Trafik Komisyonuna da 11 oy alan Meclis Üyesi Senol UGUR’un seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

3. 2007-2008 Egitim ve Ögretim Yili için Aydin Belediyesi Yüksek Ögrenim Yardimlari Bursu verilecek kisi sayisinin ve bu kisilere ödenecek ücretin belirlenmesi ile ilgili hususun, Belediyemiz bütçesi ile birlikte görüsülmesi amaciyla bir dahaki Meclis Toplantisina ertelenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi. 

4. Belediyemiz çalismalarinin yürütülmesi amaciyla, Belediye Meclisini temsilen Sosyal Yardim Kuruluna, Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu Yönetim Kuruluna, TSM Yönetim Kuruluna ve THM Yönetim Kuruluna asagida isimleri yazili üyelerin 1 (bir) yil süreyle seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Sosyal Yardim Kurulu       :                             Sehir Tiyatrosu Yönetim Kurulu :
 1-Hülya HÜSREV                                                 1-Kübra ÖZ
 2-M.Kemal ÖZDEMIR                                          2-Yalçin DINÇER
 3-Turgut ÖZCAN                                                  3-Alaattin DURMAZ

T.S.M.Yönetim Kurulu      :                           T.H.M. Yönetim Kurulu:
 1-Turgut ÖZCAN                                               1-M.Zakir AKSU

5. 5393 sayili Belediye Kanununun 49.maddesinin ikinci paragrafi geregince Birim Müdürlügü görevine atananlarin listesi Meclise bilgi olarak sunuldu ve 22.02.2007/26442 sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik geregi alinan 06.08.2007 gün ve 151 sayili Meclis Karari ile bosalan ve kadro kütüklerinde bulunmayan kadrolarin iptali için hazirlanan Kadro Iptal Cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

6. Iller Bankasindan Atiksu Aritma Tesisi ile ilgili 2.000.000,00-YTL tamamlama kredisi çekilmesi ile ilgili Belediye Meclisince alinan 09.08.2007 tarih ve 171 sayili kararin ve Genel Kredi Sözlesmesinin Iller Bankasinca istenilen formatta düzenlenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Mülkiyeti Belediyemize ait olan Ramazanpasa Mahallesi, 31 ada, 18 parseldeki Bedesten olarak anilan binanin 2.katinin Bagkur Il Müdürlügü’ne hizmet binasi olarak tahsis edilmesi ile ilgili olarak Belediye Meclisince daha önce alinmis olan 10.08.2006 tarih ve 178 sayili Meclis Kararinin iptal edilmesine, söz konusu yerin Sosyal Güvenlik Kurumuna uygun görülen senesi, rakami, yillik ödentisi vb. sartlarla ve mutlaka egitim amaçli (Meslek Yüksek Okulu ögretiminin orada yapilmasi) kullanilmasi kosuluyla Adnan Menderes Üniversite Rektörlügü’ne 5393 sayili Belediye Kanununun 75.maddesi geregince tahsisine ve tahsis sartlarinin belirlenmesi için protokol hazirlanmasini teminen Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’e yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

|