Nazilli Köy Muhtarları: Özlem Çerçioğlu İle Gurur Duyuyoruz

Nazilli köy muhtarları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 19.03.2013
|

Aydin Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, köy muhtarlarina Aydin Belediyesi’nin çalismalari ve hayata geçecek projeleri hakkinda bilgiler verdi. Hayata geçirilen projelerin vatandasin yararina ve önemli hizmetler oldugunu vurgulayan Hasköy Muhtari Iyigün Carlat,  “Nazilli’den Aydin’daki gelismeleri takip ediyoruz ve öz evladimiz olan Baskan Çerçioglu ile gurur duyuyoruz. Baskan Çerçioglu’nun Nazilli’li olmasi bizim için büyük avantaj. Büyüksehir olunca Nazilli üvey evlat olmaktan kurtulacaktir. Aydin Belediyesi’nin köylere hizmet götürmesi dolayisiyla da baskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaslar ve muhtarlar olarak verilen kaliteli hizmetlerden çok memnun olduklarini söyleyen Çayli köyü muhtari Ali Riza Sengül, “Hayata geçirilen projeleri Baskanimiz anlatti. Aydin’in çehresi degisiyor. Hemserimiz Özlem Çerçioglu’nun Nazilli’nin kizi olmasi bizim için ayri bir gurur kaynagi”  diye konustu.  
Kasikcilar Köyü muhtari Ali Kasikci, Baskan Çerçioglu’nun en basarili il belediye baskani olmasindan dolayi mutluluk duyduklarini ifade ederek, “Hemserimiz Özlem Hanim vatandaslarin istegi dogrultusunda hizmet yapiyor. Köy camilerimizde cemaatimizin daha temiz ortamda ibadetleri için temizlik çalismasi yapiliyor. Ayrica belli günlerde köylerimizdeki çöpler toplaniyor. Bu konuda büyük bir sorunu Belediye  Baskanimiz çözmüs oldu. Aydin Belediyesi’ne tesekkür ediyoruz” diye konustu. 

Aydinli vatandaslarin çok sansli oldugunu belirten Kizildere köy muhtari Ali Pekel, “Aydin Özlem Çerçioglu gibi bir belediye baskani olmasindan dolayi çok sansli. Büyüksehir olunca bizde çok sansli olacagiz. Çünkü Özlem Hanim gibi bir baskanimiz olacak. Ayrica Özlem Çerçioglu Nazilli halki için gurur kaynagidir” dedi. 
Toplantinin ardindan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, muhtarlar ile birlikte Aydin Belediyesi Sergi Salonu’nda açilan Çanakkale 1915 Savas Malzemeleri Müzesi’ni gezdi. 
Nazilli köy muhtarlari ile bir araya gelmekten dolayi çok mutlu oldugunu belirten Baskan Çerçioglu her köye oldugu gibi Nazilli’nin köylerine de kaliteli hizmet götüreceklerini ifade etti.

|