3. Geleneksel Tenis Turnuvası

Belediyemiz işbirliğiyle bu yıl üst üste 3. Düzenlenecek olan Geleneksel Belediye Yaz Kupası Tenis Turnuvası, Aydın Belediyesinin desteğinde 17-28 Eylül 2012 tarihleri arasında Kemer Ayko da bulunan tesislerde gerçekleşecek.
Haber Tarihi: 14.09.2012

Turnuva Veteran  Kadinlar, Veteran Erkekler, Tesvik Kadinlar, Tesvik Erkekler, Çocuklar ve Karisik Çiftler kategorilerinden olusacaktir. Çocuklar kategorileri 8 Yas, 9 Yas, 10 Yas, 12 Yas ve 14 Yas kiz erkek olmak üzere 9 ayri kategoriden olusmaktadir. 8 yas Çocuklar kiz erkek olarak karisik müsabakalara katilacaklardir. Müsabakalar sonunda 9, 10, 12, 14 yas gruplarinda 1.,2.,3. olanlara madalya verilecektir. 12 yas grubuna 11 ve 12 yasindakiler, 14 yas grubuna 13 ve 14 yasindaki çocuklar katilabilirler.
Bu yil ilk defa büyüklerde karisik çiftler kategorisi olusturulmus olup katilmak isteyen tenis severlerin 1 erkek 1 kadin olacak sekilde olusturacaklari çiftler takimlariyla kulübümüze katilim için basvurmalari yeterli olacaklardir.
14 Eylül 2012 aksami kuralar çekilerek, gruplar olusturulacak ve fikstür Aydin Tenis Klübü web sitesinde duyurulacaktir. Turnuva ile ilgili detayli bilgilere klüp web sitesinden ulasabilirsiniz.

Turnuvamiz 17 Eylül 2012 Pazartesi aksami grup maçlari ile baslayacak olup,28 Eylül Cuma günü yapilacak olan madalya töreniyle son bulacaktir. Büyüklerde ve çocuklarda bu sene dereceye giren  sporculara kupa ve madalyalari 28 Eylül günü düzenlecek kokteylle verilecektir. Maçlarin saat ve günleri  ve sonuçlari  her gün www.aydinteniskulubu.com adresinden duyurulacaktir.
Tüm tenisseverler ve sporcular davetlidir.

SONUÇ VE PROGRAM: XLS (EXCEL) OLARAK BURADAN INDIREBILIRSINIZ.
Aydin Tenis Klübü (Tel.)     : 0 256 219 26 40
Aydin Tenis Klübü (Gsm.)    : 0 542 725 37 47