7 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri Programı İptal Edilmiştir..

Afyonkarahisar’ın Ataköy kent merkezinin Kışlacık mevkiinde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası"ndaki askeri mühimmat deposunda dün akşam 21.15 sıralarında meydana gelen patlama sonucu 25 askerimizin şehit olması Ulusumuzu derinden yaralamıştır.
Haber Tarihi: 06.09.2012

Afyonkarahisar’in Ataköy kent merkezinin Kislacik mevkiinde bulunan Sehit Uzman Çavus Mete Saraç Kislasi'ndaki askeri mühimmat deposunda dün aksam 21.15 siralarinda meydana gelen patlama sonucu 25 askerimizin sehit olmasi Ulusumuzu derinden yaralamistir.

Yasanan bu elim olay sebebi ile, Belediyemizce gerçeklestirilecek olan Ilimizin düsman isgalinden kurtulusunun 90. Yildönümü kutlamalari çerçevesindeki “7 Eylül Kurtulus Etkinlikleri” programi iptal edilmistir.

Meydana gelen patlama sonucu sehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, acili ailelerine ve Milletimize bassagligi, yaralilara da acil sifalar dileriz.

Özlem ÇERÇIOGLU
T.C. Aydin Belediye Baskani