Personelimizden Başkanımız Çerçioğlu’na Teşekkür

Aydın Belediyesi personeli Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 16.08.2012

Tüm maas farklari ve ikramiyelerin yatirilmasi ile büyük mutluluk duyduklarini ve Baskan Çerçioglu’na tesekkür ziyaretinde bulunduklarini söyleyen belediye personelleri “Iftar yemegimizde baskanimizin bize verdigi müjdeli haberle çok mutlu olduk. Alacagimiz olan ikramiye ve maas farklarinin tamamini bir anda verdi. Hem tüm belediye personeli hem de ailelerimiz adina Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” diye konustular. Yapilan ziyaretten dolayi memnuniyetini ifade eden Baskan Çerçioglu, “Bizler Aydin Belediyesi olarak büyük bir aile ve güçlü bir belediyeyiz. Personelimizin maas farklarinin ve ikramiyelerinin ödenmesiyle personelimizin artik hiçbir alacagi kalmadi. Personelimize yaptiklari bu ziyaretten dolayi tesekkür ediyorum” dedi.