Aydın Terminal Kompleksi Temel Atma Töreni

Aydın Belediyesi tarafından inşasına başlanan Aydın Terminal Kompleksi için 1 Haziran 2012 günü görkemli bir temel atma töreni düzenlendi.
Haber Tarihi: 13.06.2012
|

 Mevcut Otogar’in yarattigi kent içi trafigimizin yogunlugu ve hava kirliligi eziyeti 1 Haziran 2013 tarihinde Aydin Terminal Kompleksi’nin açilmasiyla sona erecek.

Mugla yolu üzerindeki insaat alaninda gerçeklesen temel atma törenine vatandaslar da yogun ilgi gösterdi. Törene vatandaslarin yani sira Aydin Valisi Kerem Al, Aydin Jandarma Bölge ve Garnizon Komutani Tuggeneral Ibrahim Aydin, CHP Aydin Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, MHP Aydin Milletvekili Ali Uzunirmak, CHP Aydin Il Baskani Barkan Kalinomuz, Aydin Il Genel Meclisi Baskani Hayri Güleç, MHP Aydin Il Baskani Fevzi Köse, Aydin Cumhuriyet Bassavcisi Ekrem Yigit, Aydin Il Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydin Esnaf Odalari Birligi Baskani ve Aydinspor 1923 Baskani Hulisi Aksit, Aydin Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ercan Çerçioglu, Aydin Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ismail Hakki Dokuzlu ile Meclis Baskani Mustafa Ali Parmaksiz, ilçe belediye baskanlari, oda baskanlari ve çesitli sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri de katildi.

|