5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı

Aydın Belediyesi, Aydın Kent Konseyi, TEMA ve Ziraat Odası işbirliğiyle “5 Haziran Dünya Çevre Günü” etkinliği gerçekleştirildi.
Haber Tarihi: 06.06.2012
|

Istasyon Meydaninda gerçeklestirilen etkinlige Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, Aydin Kent Konseyi Genel Sekreteri Sibel Erbas, Tema Il Temsilcisi Mehmet Özdemir, Aydin Belediyesi Çevre Koruma Birim Amiri Gökalp Karci, Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Altan Güney, Mustafa Yormaz, Mustafa Aydin, Ayten Can Tunali, Ridvan Naci Devli, Veli Tiryaki, Nuri Aktakka, Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Türkan Selek ve üyeleri, Kent Konseyi Kidemli Hemseriler Meclisi Baskani Burhan Aydin ve üyeleri, Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Eski Eserleri Sevenler Dernegi Baskan Yardimcisi Mehmet Özçakir, Tema gönüllüleri, Türkiye Kuva-i Milliye Mücahitler Dernegi üyeleri ve toplum gönüllüleri katildi.
Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi etkinlikte 300 bez çanta, 500 saksi çiçek, 200 paket sebze tohumu ve 500 adet bilgilendirici brosür dagitildi.

Aydin Kent Konseyi Genel Sekreteri Sibel Erbas, “Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun verdigi destege çok tesekkür ederiz. Bugün Dünya Çevre Günü’nü kutluyoruz. Etkinligimize vatandaslar yogun ilgi gösterdiler. Meyve çekirdeklerinin çöpe atilmayip toprakla bulusmasi, atik yaglar, plastik ve posetin zararlari gibi konularda vatandaslarimizi bilgilendirmek ve bu konulara dikkat çekmek istedik. Etkinligimize gelen çevreye duyarli tüm vatandaslarimiza ve basin mensuplarina çok tesekkür ederiz” diye konustu.

|