Kadınlardan Başkan Çerçioğlu’na Geçmiş Olsun Ziyareti

Aydın Belediyesi’nin daha sağlıklı bir yaşam için eğitmen eşliğinde sağladığı spor aktivitelerine katılan kadınlar Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundular
Haber Tarihi: 10.04.2012

Yedieylül Yasam Merkezi, Efeler Mahalle Muhtarligi, Efeler Parki ve Aydin Belediyesi Spor Salonu’nda spor yapan kadinlar Spor Egitmeni Ayten Gençdag ile birlikte Belediye Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarete katildilar.  Kalabalik bir grupla Baskan Çerçioglu’nu ziyaret eden kadinlar, geçmis olsun dileklerini iletip; “Allah sizi hanimlarin basindan eksik etmesin. Iyi ki varsiniz. Sizinle gurur duyuyoruz. Bizlere spor yapma imkâni sagladiginiz için size çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustular.  Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çerçioglu, destekleri nedeniyle kadinlara tesekkür etti.