8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri Başladı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri Başladı Aydın Belediyesi ve Aydın Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında forum Aydın’da mini konser ve drama gösterisi gerçekleştirildi.
Haber Tarihi: 09.03.2012

Forum Aydin Zeytin Meydani’nda yapilan etkinlige Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, Belediye Meclis Üyeleri Altan Güney, Sümran Ünal, Aydin Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Türkan Selek ve kadin meclisi üyeleri katildilar.

Pinar Tasdöner, Burçin Çil, Rüstü Uzkut’un “Türkülerimiz” adli mini konserinde söylenen türküler büyük begeni topladi. Konserden sonra Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu, Kent Konseyi Kadin Meclisi üyeleri, Adnan Menderes Üniversitesi ögrencilerinin birlikte hazirladigi “Kadina Yönelik Siddet” konulu drama gösterisi izleyicilerden büyük alkis aldi. Kadina siddetin günümüzün en önemli sorunu oldugunu belirten Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü kapsaminda yapilan etkinliklere katki sunan ve çalismalarda emegi geçen herkese tesekkür etti.