Atatürk Kent Meydanı İçin İlk Kazma Vuruldu

Aydın Atatürk Kent Meydan’ının düzenleme çalışmaları için ilk kazma vuruldu.
Haber Tarihi: 09.03.2012

Ekipler mevcut alan içinde yikim ve temizlik çalismalarina basladi. Eski kapali otoparkin yikim ve hafriyat çalismalarina baslanirken,  hafriyati yapilan toprak Sulupark’in düsük kot farkinin kapanmasi için kullanilacak.

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,  Atatürk Kent Meydani düzenleme alanina gelerek baslayan çalismalari izledi. Görevi geldigi ilk günden itibaren Aydin’a yakisan bir meydani hayata geçireceklerini ifade ettigini belirten baskan Çerçioglu, “ Bunun ilk somut adimini atmanin mutlulugunu yasiyoruz.  Biz hep,“Kentler Meydanlari ile Anilir” dedik. Atatürk Kent Meydan’i tamamlandiginda, sehrimiz yeni Belediye Hizmet Binasi ile bütünlesmis 35 bin kisilik çok fonksiyonlu bir meydana sahip olacak.” ifadelerini kullandi.