Bayanlardan Teşekkür Ziyareti

Belediyemizin düzenlediği “Yaşam Boyu Spor Etkinlikleri” projesine katılan bayanlar Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ettiler.
Haber Tarihi: 03.11.2011
|

Yedieylül Yasam Merkezi, Efeler Mahallesi ve Efeler Parki’nda Aydin Belediyesi Spor Egitmeni Ayten Gençdag nezaretinde spor etkinliklerine katilan 32 bayan spor etkinlikleri nedeniyle Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret ederek tesekkür ettiler. 

Bayanlari Belediye Encümen Salonu’nda kabul eden Baskan Çerçioglu, belediyenin çalismalari hakkinda da bayanlari bilgilendirdi.

Geçtigimiz günlerde agabeyini kaybeden Baskan Çerçioglu’na bassagligi da dileyen bayanlar, “Sevgiler paylastikça çogalir, üzüntüler de paylastikça azalir” sloganiyla Baskan Çerçioglu’nun her zaman arkasinda olduklarini belirttiler. 

Bir yildir Aydin Belediyesi’nin sundugu spor etkinliklerine katildigini belirten 58 yasindaki Nurten Özdemir isimli bayan, spor yapmaya basladiktan sonra yasama sevincinin arttigini, kendisini 20 yasinda gibi genç hissettigini ve mutlulugunun arttigini belirtti.

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu da, Aydinli bayanlarin spor etkinliklerine gösterdigi ilgiden duydugu memnuniyeti dile getirirken, saglikli yasam adina herkese spor yapma çagrisinda bulundu.

|