Depremzedelere Yardım Eli

Aydın Belediyesi, Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından depremde mağdur olmuş vatandaşlar için yardım (battaniye, katalitik soba, giysi, kuru bakliyat) başlattı.
Haber Tarihi: 24.10.2011
|

 Hayirsever Aydinlilardan toplanacak yardimlar, Aydin Belediyesi vasitasi ile depremde magdur olan vatandaslara ulastirilacak. Yapilacak yardimlarda özellikle kis sartlarinda mücadele eden deprem magduru vatandaslar için battaniye, katalitik soba ve giysi yardimlarinin çok daha önemli oldugunun alti çizildi.

Hayirsever vatandaslar yardimlarini Atatürk Meydani’ndaki Aydin Belediyesi standina ve Fatih Kapali Pazaryeri’nde bulunan yardim tirina yarin saat 18.00’e kadar (25 Ekim 2011 Sali) ulastirabilecekler. Yapilacak yardimlarda özellikle kis sartlari düsünülerek battaniye yardimlarinin önemine deginen Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Deprem’de hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, acili ailelerine sabir, yarali vatandaslarimiza da acil sifalar diliyorum. Aydin Belediyesi olarak baslattigimiz bu yardim ile Van’daki vatandaslarimizin sikintisina bir nebze olsun destek olmak istedik. Kis sartlari sebebi ile özellikle battaniye ve katalitik soba yardiminin bölgedeki vatandaslar için çok önemli oldugunu düsünüyorum. Hayirsever ve sagduyulu tüm Aydin halkini Van’daki depremzedelere destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Yardimda bulunmak isteyen vatandaslar 0.256. 226 63 80’dan dahili 1009, 1321 ve 1323 nolu telefonlardan detayli bilgi alabilirler. Aydin Kent Konseyi'de depremzedelere yönelik yardim kampanyasini desteklemektedir.

|