Yüzme Havuzu Sorunu İşbirliğiyle Çözülüyor

Kurumlar arası örnek işbirliği ile yüzme havuzu kompleksi yatırımının önünü açıyor.
Haber Tarihi: 04.07.2011

Aydin Belediyesi ile Gençlik ve Spor Il Müdürlügü arasinda varilan uzlasi sonrasi projenin önündeki engeller kalkti.
Gençlik ve Spor Il Müdür vekili ile Aydin Belediyesi Baskan Yardimcisi Kamil Kaya arasinda yapilan görüsmelerin ardindan olimpik yüzme havuzu kompleksi için yeni bir yer belirlendi. Kompleksin Sükran Güngör tiyatro sahnesinin arkasindaki alanda yapilmasi konusunda uzlasi saglanirken, sürecin hizlanmasi için konu Aydin Belediye Meclisinin bugünkü (4 Temmuz Pazartesi - 2011) toplantisinda gündeme getirilecek.

Aydin Belediye Baskan Yardimcisi Kamil Kaya, “Yapacagimiz Belediye Meclis toplantimizda konuyu gündeme getirecegiz. Imar planindaki gerekli degisiklikleri yapip olimpik yüzme havuzu yatiriminin önünü açacagiz” ifadelerini kullandi.
Konu ile ilgili olarak, yasanan gelismelerin sevindirici oldugunu kaydeden Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Bir süredir, özellikle belli kesimlerce bir bardak suda firtina koparma gayreti görülmekteydi. Gelinen noktada kurumlar arasi iletisim ve uzlasi ile sorunlarin çözülebileceginin güzel bir örnegi sergilenmistir” dedi.