Öğrencilere Tarih Ve Kültür Gezisi

Aydın Belediyesi’nin kuruluşunun 130. yılı etkinlikleri kapsamında, öğrencilere “Tarih ve Kültür Gezisi” düzenlendi.
Haber Tarihi: 07.06.2011

Aydin Belediyesi tarafindan geleneksel hale getirilen kültür gezilerine bu yil Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi ögrencileri götürüldü. Geziye Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Dernegi Aydin Subesi Baskani Mustafa Yormaz, dernek üyeleri, efeler ve çocuklar katildi.

Çayyüzü Sehitligi, Sultanhisar Malgaç Aniti, Yenipazar’daki Yörük Ali Efe Müzesi ve Çine’deki Milli Mücadele Müzesi’ni ziyaret eden ögrenciler, Yrd. Doç. Dr. Ayten Can Tunali’nin verdigi bilgileri büyük bir dikkatle dinleyerek bol bol not aldilar.

Bu yil üçüncüsü düzenlenen tarih ve kültür gezilerinin çocuklarin yakin tarihlerini ögrenmeleri açisindan çok önemli oldugunu belirten Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, bu gezilerin her yil devam edecegini ifade etti.