Kadınlar Panayırı Ve Ödüllü Yemek Yarışması

Belediyemiz kuruluşunun 130. yılı etkinlikleri çerçevesinde Aydın Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile “Kadınlar Panayırı” açıldı. El emeği olan her şey; yiyecek, içecek, giyim ve ev tekstili ürünlerinin teşhir edildiği panayırda Aydın Yöresi Ödüllü Ev Yemekleri Yarışması da yapıldı.
Haber Tarihi: 30.05.2011
|


Aydin Atatürk Meydani’nda yapilan yemek yarismasina Aydin Valisi Hüseyin Avni Cos, Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin Ticaret Odasi Baskani Ismail Hakki Dokuzlu, Türk Hava Yollari Yönetim Kurulu Baskani Hamdi Topçu, Türk Hava Yollari Yönetim Kurulu Baskan Vekili Prof. Dr. Cemal Sanli, Türk Hava Yollari Yönetim Kurulu Genel Müdür Yardimcisi Asaf Bora katilirken, ayni zamanda da yarismanin jürisi oldular. Her yarismacinin sadece bir çesit yemek ile katildigi yarismada toplam 14 yöresel yemek birinci olmak için yaristi. 

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Vali Hüseyin Avni Cos ile birlikte standlari gezerek el emegi ürünlerinden alisveris yaptilar. Yapilan yemek yarismasinda birinciligi “Nenem Usulü Karniyarik” ile Meral Özyakit aldi. Ikinciligi enginarli pilav ile Günel Kizilkaya, üçüncülügü ise portakalli peluze ile Yildiz Saray kazandilar. Yarismada dereceye girenlere ödüllerini Vali Hüseyin Avni Cos, Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Türk Hava Yollari Yönetim Kurulu Baskani Hamdi Topçu verdiler.

|