Atanın Yayınlanmamış Fotoğrafları Aydında

Aydın Belediyesi 130. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar yayınlanmamış fotoğraflarının da bulunduğu 60 adet eseri Aydınlıların beğenisine sundu
Haber Tarihi: 18.05.2011
|

“Fotograflarla Ulu Önder” isimli serginin açilisi Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde yapilirken, sergi 18-22 Mayis 2011 tarihleri arasinda açik kalacak.
Serginin açilisina Vali Yardimcisi Halis Peker, Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Eski Senatörlerden Sadettin Demirayak, belediye meclis üyeleri, oda baskanlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.


19 Mayis öncesi Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotograflarindan olusan serginin vatandaslarla bulusmasinin son derece anlamli oldugunu dile getiren Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Biz burada Atatürk’ün her zaman gördügünüz fotograflarindan farkli olanlari da Aydinlilarla paylasiyoruz. Atamizin simdiye kadar görmedigimiz fotograflarini özellikle gençlerimizle Atatürk’ün onlara armagan ettigi 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami öncesi paylasmak bizi son derece memnun etti” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan serginin açilisini Vali Yardimcisi Halis Peker ve Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu birlikte yapti. Kurdelenin kesilmesinin ardindan protokol ve vatandaslar hep birlikte sergideki fotograflari incelediler.

|