Başkan Öğrencilere Yerel Yönetimleri Anlattı

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, öğrencilere yerel yönetimler konusunda bilgiler verdi.
Haber Tarihi: 06.05.2011

Aydin Ticaret Odasi Ilkögretim Okulu 4-D sinifi ögrencileri sinif ögretmenleri Türkan Kanmaz ile birlikte Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu makaminda ziyaret ederek yerel yönetimler hakkinda röportaj yaptilar. Belediyenin hizmetleri, isleyisi hakkinda ögrencilere aydinlatici bilgiler veren Baskan Çerçioglu, “Aydin’da yasam kalitesini arttirmak ve gelecegimizin teminati siz çocuklarimizin daha çagdas, daha yasanir bir kentte yasayabilmesini saglamak amaciyla çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.
Sorulari tek tek yanitlayan Baskan Çerçioglu, röportaj sonunda ögrencilerle hatira fotografi çektirdi.