Belediyemizden 23 Nisan Çocuk Şenliği

Aydın Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kuruluşunun 130’ncu yılı etkinlikleri kapsamında çocuk şenliği düzenledi.
Haber Tarihi: 25.04.2011
|
Senligi izlemek için aileleriyle birlikte Atatürk Meydani’na gelen çocuklar için çesitli yarismalar düzenlendi.
 
Senligin yapildigi alana gelen Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle ve belediyemizin kurulusunun 130’ncu yili kapsaminda siz çocuklar için bu senligi düzenledik. Hepinizin bayramini kutluyor, iyi eglenceler diliyorum” dedi. Senlige Belediye Meclis Üyeleri Altan Güney, Sümran Ünal ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahsin Kocaman da katildilar.
 

Grup Keskin Viraj’in konseriyle baslayan senlikte daha sonra sirasiyla çuvalla yürüme, kasikla yumurta tasima, çember döndürme, halat çekme ve sandalye kapma yarismalari düzenlendi. Yarismalara çocuklarla birlikte velileri de katildilar.Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrolari oyuncularinin çizgi roman karakterleri Süpermen, Batman ve palyaço kiyafetleriyle renk kattigi senlikte çocuklar doyasiya eglendiler. Yarismalara katilanlara Aydin Belediyesi tarafindan çesitli hediyeler verildi.

|