Efelere Belediyemizden Anıtkabir Gezisi

Aydın Belediyesi`nin kültür etkinlikleri kapsamında, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi`nin efeleri Anıtkabir`i ziyaret ettiler.
Haber Tarihi: 06.12.2010
|
Anitkabirde Atatürk’ün mozolesini ziyaret eden 50 kisilik heyet daha sonra Anitkabir kulelerini, Atatürk’ün özel esyalarinin yer aldigi müzeyi, kazanilan zaferlerin anlatildigi bölümleri tek tek gezdiler. Atatürk ve Ismet Inönü’nün mozolelerinde saygi durusunda bulunan heyet üyeleri ziyaret sirasinda duygulu anlar yasadilar.
 
Atatürk ilke ve devrimlerinin takipçisi olarak huzurunda saygi ile egildiklerini belirten Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Dernegi Aydin Subesi Baskani Mustafa Yormaz, “Müzede, yasadigimiz topraklarda yeniden var olma süreci ve Atatürk’ün ülkeyi nereden nereye tasidigi çok güzel anlatilmis. Her çocuk ve gencin bu topraklarin nasil kurtarildigini görmeye, verilen mücadelede basarilmasi zor alanlarda nasil atilim yapildigini anlamalari için Anitkabir’i mutlaka ziyaret etmeleri gerekmektedir” dedi.

Aydin Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsaminda Mayis ayinda Çanakkale’yi ziyaret ettiklerini belirten Yormaz, “Kültür gezilerimizin diger bir ayagini Anitkabir’i ziyaret ederek gerçeklestirdik. Bizlere bu imkâni saglayan Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’na dernek üyelerimiz adina çok tesekkür ediyorum” dedi.
|