Başkanımız Huzurevi Sakinlerinin Yaşlılar Gününü Kutladı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret eden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, burada kalan yaşlıların “Dünya Yaşlılar Günü”nü kutladı.
Haber Tarihi: 01.10.2010
|
Huzurevinin salonunda gerçeklesen ziyarette masalari tek tek dolasan Baskan Çerçioglu, huzurevi sakinlerine karanfil hediye etti. Burada bir konusma yapan Baskan Çerçioglu, Türkiye’nin 81 vilayeti içinde en uzun ömürlü insanlarin Aydin’da yasadigini belirterek, “Muhtemelen bu uzun ömrü verimli topraklarimizda yetisen incirimize, zeytinimize, zeytinyagimiza ve Aydin’imizin güzel havasina borçluyuz” dedi.
 
Aydin Belediyesi olarak yilin 365 gününün sadece bir günü degil, her zaman yaslilarla birlikte olduklarini belirten Çerçioglu, “Bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi yaslilarimiza sahip çikmak, onlarin hayatlarini kolaylastirici çalismalar yapmak ve sürekli yanlarinda olmaktir. Bugün istatistiklere baktigimizda Aydin merkezde yasayan nüfusun yüzde 30’u 60 yasin üstündeki insanlarimizdan olusmaktadir. Aydin Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayisi içinde yaklasik bir yildir 60 yasin üstündeki vatandaslarimiza yönelik sosyal projelerimiz ve hizmetlerimiz ev ev devam etmektedir” dedi.
 
Türkiye’nin en temiz ve en güzel huzur evlerinden bir tanesinin Aydin’da bulundugunu belirten Baskan Çerçioglu, basta Vali Hüseyin Avni Cos olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ederken, huzurevi sakinlerine de herhangi bir istekleri olmasi durumunda bir telefon etmelerinin yeterli oldugunu belirterek “Aydin Belediyesi olarak 24 saat hizmetinizdeyiz” seklinde konustu.
|