2011`e Birlikte Hazırlanıyoruz

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başkan yardımcılarıyla her hafta toplantılar yaparak 2011 yılı çalışma programını şimdiden oluşturuyor.
Haber Tarihi: 29.09.2010
|
Yeni yil çalismalarini simdiden baslatan Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, gelecege yönelik çalismalari Baskan Yardimcilari Ugur Alkanli, Kamil Kaya, Sevim Havaoglu, Sefika Çoban ve Cemalettin Küçükerol ile tartisarak hayata geçiriyor. Her hafta baskan yardimcilarini toplayan Çerçioglu, onlardan daha çok proje üretmelerini istiyor.
 
Ilgili birimlerden gelen projeler üzerinde baskan yardimcilariyla çalisma yapan Özlem Çerçioglu, “Baskan yardimcilarimla sosyal belediyecilik anlayisi içinde uyumlu bir çalisma ortami olusturduk. Her hafta toplanarak birimlerden gelen ya da kurum ve kuruluslarin önerdigi projeleri hep birlikte degerlendirerek Aydin ve Aydin halki için en yararlisini bulmaya çalisiyoruz. Bu çalisma seklimiz oldukça verimli geçiyor. Su anda 2011 yilinda kentte yapacagimiz çalismalarin takvimlerini olusturuyoruz. Hepsi kendi alaninda uzman olan baskan yardimcilarim bu anlamda oldukça verimli ve uyumlu çalisma sinerjisi yaratiyor” dedi.
|