Aydınspordan Başkana Nezaket Ziyareti

Aydınspor’un yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Murat Ödenir önderliğinde Aydın Belediyesi’ni ziyaret etti.
Haber Tarihi: 29.09.2010
|
Baskan Çerçioglu’nun makam odasinda gerçeklesen ziyarete Aydinspor Baskani Murat Ödenir, yönetim kurulu üyeleri Aydin Çepni, Ibrahim Günay, Önder Uzdil, Erdal Karakavukoglu ve Tolga Tutumlu katildilar.
Aydinspor Baskani Murat Ödenir ziyarette yaptigi konusmada Aydin Belediyespor’un yaptigi tüzük degisikligi ile kurulan Aydinspor 1923 ile Aydinspor arasinda bir takim çevreler tarafindan kavga ortami yaratilmaya çalisildigini, ancak Aydinspor’un hiçbir zaman kavgadan yana olmayacagini belirterek, “Tam aksine Aydinspor 1923 kulübüne elimizden gelen her türlü destegi vermeye haziriz. Bizler Aydinspor’u ve futbolu kazansin istiyoruz. Aydinspor 1923 su an bizim bir üst ligimizde o yüzden kendilerini hiçbir zaman rakip olarak görmüyor, aksine basarili olmalarini cani gönülden istiyoruz. Önümüzdeki sezonlarda ayni ligde karsi karsiya gelsek bile dostluk havasi içinde sahaya el ele çikacagimizin bilinmesini istiyoruz” dedi.
 
Aydinspor yönetim kurulu olarak amaçlarinin Aydinspor’un kapanmamasi ve yasatilmasi oldugunu söyleyen Murat Ödenir, “Su an için Aydinspor’un yasamasi tarafindayiz. Geçmisteki hatalardan ders almis ayni hatalari yapmayacak piril piril bir yönetim kurulu olusturduk. Ilk amacimiz kentte Aydinspor’a olan bakis açisini degistirmek” diye konustu.
 
Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise Aydinspor’a sahip çikilmasinin kendisini çok mutlu ettigini dile getirdigi konusmasinda, “Aydinspor kentimizin takimi. Geçmiste yapilan bir dizi hatalar yüzünden su anki konumda bulunuyor. Ben Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu olarak Aydinspor’a destek vermeye her zaman hazirim. Aydinspor’un maçlarinda tribünde de yer alacagim. Aydinspor’un deplasmanlara ulasimi konusunda her türlü yardimi da yapacagim. Aydinspor’un sahada olmasi hepimiz için sevindirici bir nokta” dedi.
Aydinspor yönetim kurulu üyeleri Baskan Çerçioglu’nu ziyarette futbol takiminin antrenmanlarinda kullanmak üzere Ata Mahallesindeki Ilhami Ortekin Spor tesisinin kendilerine tahsis edilmesini istemesi üzerine Baskan Çerçioglu, “Gerekli prosedür neyse hemen arastiralim. Sartlar uygun olursa Aydinspor Ilhami Ortekin Tesislerini kullanabilir” yanitini verdi.
|