Toplu Sünnet Şöleni Yapıldı

Aydın Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Özel BSK Aydın Anka Hastanesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen ücretsiz toplu sünnet şöleninde 40 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
Haber Tarihi: 23.09.2010
|
Pinarbasi Sosyal Tesisleri’nde gerçeklestirilen toplu sünnet sölenine Belediye Baskani Vekili Ahmet Gümüs, Baskan Yardimcilari Ugur Alkanli, Sevim Havaoglu, Sefika Çoban, ilçe belde belediye baskanlari ile sünnet edilecek çocuklarin aileleri ve çok sayida vatandas katildi.
Sünnet çocuklari ilk olarak belediyeye ait araçlarla sehir turuna çikarildi. Verilen yemegin ardindan mevlüt okutuldu. Belediye baskan yardimcilari masalari tek tek dolasarak sünnet çocuklarinin ailelerini tebrik ettiler.
 
Sölende bir konusma yapan Belediye Baskan Vekili Ahmet Gümüs, “Aydin Belediyesi olarak mahallelerde yaptigimiz taramalar neticesinde tespit ettigimiz 40 çocugumuzu sünnet ettiriyoruz. Vatandaslarimizdan gelen istekler dogrultusunda bu tür çalismalarimiz devam edecektir” seklinde konustu.
Konusmanin ardindan yapilan toplu fotograf çekiminden sonra müzikli eglenceye geçildi. Sünnet çocuklari ve aileleri saat 23.00’e kadar süren gecede doyasiya eglendiler. Gecede ayrica Aydin Belediyesi Folklor Ekibi de bir gösteri sunarak etkinlige renk katti.
|