Başkan Çerçioğlu Sözünü Tuttu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın merkezde yaşayan 11 yaşındaki spastik engelli Dürdane’ye çocuk arabası hediye etti.
Haber Tarihi: 11.08.2010
|
Dürdane’nin annesi Nazmiye Önder, geçen hafta basin mensuplari ile beraber belediyenin yaptigi çalismalari kent merkezinde yerinde inceleyen Baskan Özlem Çerçioglu’ndan bir çocuk arabasi talep etmisti. Önder’i Aydin Belediyesi Engelliler Komisyonu’nda yapilacak ilk toplantiya davet eden Çerçioglu, çocuk arabasini teslim edecegi sözünü vermisti. 
Belediye Encümen Salonu’nda yapilan Engelliler Komisyonu toplantisinda çocuk arabasini ev hanimi Nazmiye Önder’e teslim eden Baskan Çerçioglu, engellilerin sorunlarini yakindan takip ettiklerini ve mümkün oldugunca çözüme kavusturmaya çalistiklarini söyledi.
 
Çerçioglu, engellilerin toplumsal yasama katilmada sikinti yasadigini, bunu asmak için Aydin Belediyesi olarak çesitli çalismalar sürdürdüklerini belirtti. Spastik engelli olan Dürdane’nin  annesinin eskiyen çocuk arabasinin yerine yenisini talep ettigini belirten Baskan Çerçioglu, “Acilen çözümlenmesi gereken bir konu oldugu için arabayi ilk engelli komisyonu toplantimizda teslim etmeyi uygun gördük. Engellilerimizin sorunlarini öncelikli olarak çözüyoruz” seklinde konustu.
Spastik engelli Dürdane’nin annesi Nazmiye Önder Baskan Çerçioglu’na tesekkürlerini ileterek, “Ev disindaki ihtiyaçlarimi görmek ve kizimi disariya çikarmak için bu araba çok gerekliydi. Çok sevindik” dedi.
|