Camiler Bizimle Ramazana Hazırlanıyor

Aydın Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde “Cami Düzenlemeleri Bakım Ekibi” kurdu.
Haber Tarihi: 29.07.2010
|
Starti Bey Camii’nde veren ekip, Ramazan ayi baslangicina kadar kent merkezindeki tüm camilerde çalismalarini sürdürecek.
Proje kapsaminda, cami bahçelerinin temizlik, bakim, çiçek, gül, fidan dikimi, sekil budamasi, çim biçimi, yabanci ot alimi vb. gibi tarimsal ve çevresel çalismalar yapilacak.
Ziraat Mühendisi gözetiminde 6 kisilik ekiple çalismalara baslayan “Cami Düzenlemeleri Bakim Ekibi”ne, Bey Camii’nde kursa gelen çocuklar ve vatandaslar da eslik ettiler. Çocuklar ve vatandaslar cami bahçesine çiçek dikerek projeye katki sundular.
 
Ayrica “Cami Düzenlemeleri Bakim Ekibi” çalismalarini tamamladiktan sonra cami bahçeleri Aydin Belediyesi Itfaiye Müdürlügü tarafindan da yikanarak tertemiz bir hale getiriliyor.
Bu konuda açiklama yapan Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Yaklasan Ramazan ayi öncesinde camilerimizin bakimini yaparak vatandaslarimizin huzurlu bir Ramazan geçirmelerini saglamak amacindayiz” seklinde konustu. 
|