1nci Forum Aydin Köpek Güzellik Yarışması

1. Forum Aydın Köpek Güzellik Yarışması Aydın Belediyesi, Forum Aydın AVM, Afacan Petshop ve Aykem işbirliğiyle Forum Aydın Alışveriş Merkezinde Yapıldı.
Haber Tarihi: 29.06.2010
|
Ilginin yogun oldugu 1. Forum Aydin Köpek Güzellik Yarismasina Aydin ve çevre ilçelerden 20 köpek katildi.
Aydin Belediyesi Veteriner Isleri Müdürü Eray Talsik, Adü Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Kerem Ural, Adü Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Günes Serin, Ege Bölgesi Hayvanlari Koruma Dernegi Baskani Veteriner Hekim Mehmet Sadi Yalkin, Forum Aydin Halkla Iliskiler Sefi Ceyda Durak, Aykem Köpek Egitim Merkezi Köpek Egitim uzmani Sahibi Bilgehan Kahraman ve Afacan Petshop sahibi Hakan Ocak yarismaya jüri üyesi olarak katildilar.
 
En sevimli, en güzel köpeklerin birbirinden eglenceli gösterileri ile gerçeklesen yarismada birinciligi Fehmi Uysal’a ait Hero, ikinciligi Serdar Uysal’a ait Zeyna, üçüncülügü Tülay Baharli’ya ait Leydi kazandilar. Yarismanin 1.2.3.sü madalya, plaket, kupa ve Afacan Petshop’tan mama ile ödüllendirilirken, yarismaya giren tüm köpeklere Ege Bölgesi Hayvan Haklari Koruma Dernegince sürpriz hediyeler verildi.
 
Yarisma birincisine ödülünü veren Aydin Belediyesi Baskan Vekili Altan Güney “Bu yil Belediyemiz ve Forum Aydin AVM isbirligiyle düzenlenen bu etkinlikle küçük dostlarimizla bulusma firsati bulduk. Bu etkinligin önümüzdeki yillarda geleneksellesecegini ve daha fazla katilimli olacagina inaniyorum” dedi.
|