Yeni Aydınspor Oluşumu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yeni Aydınspor” oluşumuyla ilgili düşüncelerini düzenlediği toplantı ile basın mensuplarına anlattı.
Haber Tarihi: 18.06.2010
|
    Düzgün, dürüst, ahlakli ve Aydin halkinin güvenini kazanmis insanlarla yepyeni bir yönetim olusturarak “Yeni Aydinspor”u yaratacaklarini söyleyen Baskan Çerçioglu, Aydin halkini bu yeni olusuma destek vermeye davet etti.
 Mahkeme karariyla bosaltilan Aydinspor Hüseyin Aksu tesislerinde ve Mukan Perinçek Stadi’nda incelemelerde bulunan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydinspor ismini Aydin Belediyespor isminde degisiklik yaparak yasatacaklarini söyledi.
 
Beraberindeki Baskan Yardimcilari Ugur Alkanli, Kamil Kaya, Meclis Birinci Baskan Vekili Ahmet Gümüs, Aydin Belediyespor Baskani Süha Bayirli ile içler açisi durumdaki tesisleri gezen Baskan Çerçioglu, bu tesislerin birçok profesyonel takimda bulunmadigini belirterek, tesislerde yapilacak düzenlemelerle ilgili basin mensuplarina bilgi verdi.
Aydin halkinin mali olan bu tesisleri Aydin Belediyesi bünyesinde bulunan ekip ve ekipmanlarla yepyeni bir hale getireceklerini belirten Çerçioglu, Mukan Perinçek Stadi’nin altinda bulunan 31 adet dükkâni müessese takimlari hariç amatör takimlara tahsis edeceklerini söyledi. Antrenman sahasinin da amatör takimlarin kullanimina açilacagini belirten Çerçioglu, tesislerin içerisinde bulunan insaat halindeki kafeteryayi tamamlayip, gençleri kahve köselerinden kurtaracaklarini söyledi.

Aydinspor’u eski sasaali günlerine döndürmek istediklerini belirten Baskan Çerçioglu, “Aydin Belediyespor bu yil Deplasmanli Bölgesel Lig’de mücadele edecek. Biz yillarca beyinlere kazinmis Aydinspor’un isminin yasamasi için çaba gösteriyoruz. Bu takimin yasamasini isteyen herkes yüregini ortaya koyup ne kadar samimi oldugunu göstermelidir” dedi.
Aydin Belediyespor’un genel kurulunda, kulübün ismini, rengini ve amblemini degistirerek “Yeni Aydinspor”u olusturmak istediklerini belirten Çerçioglu, “Takimimizin ismi Yeni Aydinspor mu olur, yoksa Efe Aydinspor mu olur buna hep birlikte karar veririz” seklinde konustu.
Aydinspor ismini yasatmakta kararli olduklarini belirten Çerçioglu, basin mensuplarindan bir temsilcinin de yeni olusturulacak yönetimde yer almasini istedi.

 

|