Ayba Çocuk Dergisi Yayında

“Her yaşta herkese hizmet” sloganıyla kurulan AYBA (Aydın Belediyesi Hizmet Ağı) ilköğretim seviyesi çocuklar için AYBA Çocuk dergisini çıkardı.
Haber Tarihi: 16.06.2010
|
Ilk sayisi okullara dagitilan derginin bundan sonraki sayilari çocuklarin olusturacagi yayin kurulu tarafindan çikarilacak. 
Aydin’da çocuklara yönelik ve çocuklar tarafindan çikarilan ilk dergi olma özelligini tasiyan AYBA Çocuk’un içerigini doga-çevre, saglik, hayvan sevgisi, okul haberleri, bulmaca-eglence ve Aydinla ilgili temel bilgiler olusturuyor. Aydinli ünlü çocuk mizahi yazari Muzaffer Izgü’nün de dergi için özel yazdigi hikâyenin de yer aldigi AYBA Çocuk Dergisi daha ilk sayisinda yogun ilgi gördü.
 
Tüm içerigi belediye Basin Yayin Servisi tarafindan hazirlanan dergide çocuklara seslenen Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, mesajinin bir bölümünde “Sizler benim için çok önemlisiniz. Çünkü sizler, bu kentin, bu ülkenin ve bu dünyanin gelecegi, gerçek sahiplerisiniz. Siz çocuklarimizin saglikli büyümesi ve iyi yetistirilmesi gelecegimiz için çok önemlidir” dedi ve Aydin’da yasayan tüm çocuklarin dergi içerigine katkida bulunmak amaciyla resim, hikâye, makale, karikatür türü çalismalarini aybacocuk@gmail.com adresine ulastirmalarini istedi.
|