Siz de Bir Hayat Kurtarın

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kızılay tarafından yürütülen kan bağışı kampanyası kapsamında kan bağışında bulundu.
Haber Tarihi: 16.06.2010
|
Kizilay tarafindan baslatilan kampanya nedeniyle Aydin’a gelen Kizilay Kan Bagisi Tiri 14-16 Haziran tarihleri arasinda kan vermek isteyen vatandaslara hizmet vermek için Atatürk Meydani Sulupark önüne konuslandirilirken, kampanyanin ikinci gününde kan vermeye gelen Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, kan bagisinda bulunduktan sonra sunlari söyledi:
 
“Sagligi ve sihhati yerinde olan vatandaslarimizi kampanyaya destek olmaya, kan vermeye çagiriyorum. Gelin kan bagisinda bulunarak siz de bir hayat kurtarin.”

Havalarin sicak olmasi nedeniyle kampanyanin ilk gününde çok az sayida vatandasin kan bagisinda bulundugunu söyleyen Kizilay Dernegi Aydin Sube Baskani Bekir Sitki Pekmezci, “Kampanyamizin amacina ulasmasi için Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’ndan destek istedik. Kendileri kisa mesaj yoluyla ve anons arabasi araciligiyla kampanyamiza destek verdiler. Bu sayede ikinci günde kan bagisinda bulunan vatandaslarin sayisinda ilk güne nazaran büyük bir artis oldu. Destekleri nedeniyle kendilerine tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.
|