Kadın Üreticilere Destek

Aydın Belediyesi, el emeği göz nurlarıyla ürettikleri ürünleri satarak aile bütçelerine katkıda bulunmayı hedefleyen ev hanımlarına destek verdi.
Haber Tarihi: 07.05.2010
|
Hanimlarin aile ekonomilerine katki saglamak amaciyla kurduklari El Emegi Ev Eksenli Kadin Üreticiler Dernegi’nin satis amaçli stantlar olusturmasini saglayan Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, satisa sunulan ürünlerin ilk müsterisi oldu.
Ismet Sezgin Parki içinde, El Emegi Ev Eksenli Kadin Üreticiler Dernegi üyelerinin bir araya gelerek açtiklari stantlar daha ilk gününde büyük ilgi gördü. Evlerinde ürettikleri el emeklerini burada satarak ev ekonomisine katki sunmaya baslayan dernek üyeleri ayrica parkin girisinde gözleme satisi da yapacaklar.
 
Parkta satis yapan kadinlarin el emegi ile ürettikleri ürünlerin yer aldigi stantlari ziyaret ederek tek tek gezen ve bayanlara bol kazançlar dileyen Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, kadinlarin evin diregi oldugunu, onlarin emeklerinin degerlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarini belirtip, “Kadinlarimizin el emegi, göz nuru olan ürünlerinin degerlenmesi ve bu ürünlerin pazarlanmasinda belediye olarak her türlü destegi vermeye haziriz” dedi.
Ismet Sezgin Parki’nda haftanin her günü açik kalacak olan stantlarda taki, örgü, ev esyasi ve hediyelik ürünler yer aliyor.
|