Herşey Seninle Başlar...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Aydın Belediyesi Meclis Salonu’nda “Her şey Seninle Başlar” adlı panel düzenlendi.
Haber Tarihi: 08.03.2010
|

Aydin Kadin Meclisi ve TOBB Kadin Girisimci Kurulu isbirligi ile gerçeklestirilen panelin sunumunu Fatih Dogruyol yapti. Panele Belediye Baskan Vekili Saadet Kavasgil, belediye meclis üyeleri Ahmet Gümüs, Altan Güney ve çok sayida kadin katildi.

Sunumunda görünüm ve fiziksel olarak yetiskin, tavir, davranis, is dünyalarina, psikolojik süreçlerine ve duygusal olgunluklarina bakildiginda çocuk tavri gösteren birçok yetiskin bulundugunu belirten Fatih Dogruyol, “Küçükten itibaren yetistirilme tarzlari itibariyle insan-insana iletisimden çok, güçlü-güçsüz iliskisine giren yetistin çocuklarimiz var. Bunun bir sekilde asilmasi gerekiyor.” dedi.

Kültürümüzün içinde bir takim seylerin degistirilmesi gerektigini belirten Dogruyol, “Ben ülkeyi bir akvaryuma benzetiyorum. Bizler akvaryumun içerisinde birer baliklariz. Akvaryumun içerisindeki bakterili suyu degistirmedigimiz sürece baliklar hastalikli bir sekilde yasamaya devam ederler. Alin bu baliklari, yerine yeni baliklari koyun o suyun içinde onlar da hastalanirlar. Bizim de ayni sekilde kültürümüzün iyilestirilmeye, açik alanlarinin üzerine gidilmesine ve bireysel gelisimin bir sekilde kisisel gelisimin odak alinarak toplumsal gelisime ulasilmasi gerektigine inaniyorum.” seklinde konustu.

Baskan Vekili Saadet Kavasgil, panel sonunda basarili sunumu nedeniyle Fatih Dogruyol’a çiçek verdi.

|