Manav ve Manifaturacılar Odalarından Başkana Ziyaret

Aydın Manavlar Odası ve Manifaturacılar Odası yeni yönetimi Aydın Belediyesi’ni ziyaret etti.
Haber Tarihi: 22.02.2010

Belediye Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarette Manavlar Odasi Baskani Yusuf Demirtas ve Manifaturacilar Odasi Baskani Ibrahim Erdemir ile yönetim kurulu üyeleri hazir bulundular.

Oda yönetimleri ile fikir alisverisinde bulunan Baskan Çerçioglu, Aydin’a hizmet için yumrugun bir yere vurulmasi halinde çözümlenmeyecek sorun kalmayacagini belirterek, “Sehrimizdeki mevcut pazarlari kaldirmak gibi bir niyetimiz yok. Pazarlara düzen getirmeyi amaçliyoruz. Pazarcilarimiz daginik ve gelisi güzel yayiliyorlar. Yayilirken de arkalarinda genis bir alan birakiyorlar. Ortadaki yol çok dar kaliyor. Yapacagimiz düzenlemeler ile pazarlardaki daginikligi önlemeyi, pazarcilarin Aydin halkina daha güzel ve derli toplu hizmet vermelerini saglayacagiz.” seklinde konustu.
Her iki baskan da Aydin’a hizmet için göreve her zaman hazir olduklarini belirterek Aydin Belediyesi’nden ayrildilar.