İşitme Engelli Gence Başkandan Cihaz

AYBA (Aydın Belediyesi Hizmet Ağı) kapsamında Orhan Divrik isimli gence işitme cihazı hediye edildi.
Haber Tarihi: 09.02.2010
|

03 Aralik 2009’da kutlanan “Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri sirasinda ORLD Isitme Cihazlari Firmasi tarafindan bagislanan ve o tarihten bu yana AYBA bünyesi altinda sahibini bekleyen isitme cihazi Aydin Engelliler Komisyonu’nun belirledigi Orhan Divrik’e verildi.

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, isitme cihazini Orhan Divrik’e verirken AYBA kapsaminda Engelliler Komisyonu isbirligi ile bu tür çalismalarin devam edecegini belirtti.
 
Göstermis olduklari duyarlilik nedeniyle ORLD Isitme Cihazlari firmasina tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Aydin’da sizin gibi duyarli isletme sahiplerinin oldugunu biliyorum ama sayilarinin yeterli olmadigini gözlemliyorum. Firmanizin gösterdigi bu duyarliligin diger isletme sahiplerine örnek olmasini diliyorum.” dedi.

ORLD Isitme Cihazlari Firmasi Yetkilisi Esra Ates, “Biz her zaman belediyemiz ile isbirligi yapmaya haziriz. Yeter ki bizlik bir is olsun. Ayrica Orhan kardesimiz hediye ettigimiz isitme cihazini kullandigi sürece tüm bakim ve masraflari firmamiz tarafindan karsilanacaktir.” seklinde konustu.

|