Aydın Sosyete Pazarı

Aydın Belediyesi Fatih Pazaryeri, “Sosyete Pazarı” olarak faaliyet vermeye başladı.
Haber Tarihi: 14.12.2009
|

 Tekstil ürünlerinin ucuza satildigi “Sosyete Pazari” Fatih Mahallesi’nde bulunan Kapali Pazaryeri’nde haftada bir gün Pazartesi günleri kurulacak. Pazarin açilisina Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Il Emniyet Müdür V. Mehmet Kilinç, Il Milli Egitim Müdürü Ertugrul Dindar, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildilar.

Açilista ünlü türkücü Latif Dogan bir konser verdi. Latif Dogan’in birbirinden güzel türküleriyle hosça vakit geçiren vatandaslar, daha sonra da alisveris yaptilar.

Açilista bir konusma yapan Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Aydin’da yasayan hanimlarimiz ve basta mahalle muhtarimiz Yildiz hanim bu güzel tesise ‘Sosyete Pazari’ açilmasini rica ettiler. Ilimizde yasayan hanimlar otobüslere binerek Izmir Bostanli’daki sosyete pazarina gidiyorlar. Aydin’da 17 tane ilçemiz ve beldelerimiz var. Biz de Izmir’deki pazarda satilan ürünlerin yer aldigi bu pazari Fatih Kapali Pazaryeri’’nde olusturduk. Artik vatandaslarimiz ihtiyaçlarini bu pazardan karsilayacaklar. Izmir’e gitmelerine gerek kalmadi. Herkese hayirli, ugurlu olmasini temenni ediyorum.” seklinde konustu.

Baskan Çerçioglu, güzel konseri nedeniyle Latif Dogan’a çiçek verirken, sosyete pazarini organize eden Ahmet Koçoglu’da Baskan Çerçioglu’na destekleri nedeniyle tesekkür etti.Su anda çesitli illerden gelen 150 esnafla hizmet vermeye baslayan pazaryerinde, Aydin esnafi için de 100 kisilik yer ayrilmis durumda.

LATIF DOGAN AYDIN BELEDIYESI’NDE.
Türkücü Latif Dogan konserinden önce Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.
Belediye makam odasinda gerçeklesen ziyarette Dogan, Baskan Çerçioglu’na çalismalarinda basarilar diledi.

 

|