Sevgi Evlerine Ramazan Ziyareti

Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı, Belediye Meclis Üyesi Saadet Kavasgil, Türk Kadınlar Birliği temsilcileri ve Aydın Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı temsilcileri, Aydın Belediyesi Sevgi Evleri’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.
Haber Tarihi: 17.09.2009
|

Ramazan ayi nedeniyle gerçeklesen ziyarette sevgi evlerinde kalan yaslilara ramazan paketleri verildi.

Tüm ihtiyaçlari ve 3 ögün yemekleri belediye tarafindan karsilanan Karaca Ahmet Sevgi Evleri’nde 14 kisi kaliyor.

Aydin Belediyesi olarak, sevgi evleri sakinlerinin hayatlarinin sonbaharlarinda rahat bir yasam sürebilmeleri için gereken her türlü olanagi sagladiklarini belirten Belediye Meclis Üyesi Saadet Kavasgil, “Yaslilar bizim basimizin tacidir. Onlarin dualarina, nasihatlerine ihtiyacimiz var. Allah herkese huzurlu ve saglikli yaslanmak nasip etsin.” dedi.

Kavasgil, yaslilara herhangi bir ihtiyaciniz sikintiniz var mi diye sorunca, sevgi evleri sakinlerinden Birgül Aktas sunlari söyledi:

“Bizim her türlü ihtiyacimiz Belediye tarafindan karsilaniyor. Biz yaslilar için burada her türlü imkân saglanmis. Sevgi evlerinde çok mutluyuz. Bizim tek ihtiyacimiz sevgi. Bizi sevgisiz birakmayin.”

Ziyaret sirasinda 56 yillik evli Mehmet-Mürüvvet Dündar çiftinin birbirlerine olan sevgisi görülmeye degerdi. Sekerci dede lakapli Mehmet dedenin beyin ameliyati olan esi Mürüvvet nineyi elleriyle beslemesi orada bulunan herkesi duygulandirdi.

|