Güzelhisar İlköğretim Okulundan Başkanımıza Ziyaret

Aydın Güzelhisar İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Ali Serban, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti
Haber Tarihi: 03.09.2009

Okul Müdürü Ömer Serban, Aydin Belediyesi’nin okul bahçelerinin düzenlenmesinde sagladigi katki nedeniyle Baskan Çerçioglu’na bir tesekkür belgesi sundu. Okullara hizmet götürmeyi Aydin Belediye Baskani olarak görev kabul ettigini belirten Baskan Çerçioglu, “Biz, yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizin daha iyi kosullarda ögrenim görebilmeleri için belediye olarak elimizden geleni yapmaya her zaman haziriz. Okullar hiçbir talepte bulunmadan biz kendi tespitlerimiz sonucu zaten hizmet götürüyoruz. Bu güne kadar bir çok okulumuzda bitki dikimi, budama, sekil verme, bahçe düzenlemeleri ve bakim-onarim çalismalari yaptik. Görev süremiz boyunca da bu çalismalarimiz devam edecektir.” seklinde konustu.