Başkan Çerçioğlu Belediye Personeliyle Piknikte Buluştu...

Aydın Belediyesi çalışanları Aytepe Mesire Alanı’nda yapılan piknikle bir araya geldi.
Haber Tarihi: 03.08.2009
|

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun personeli için düzenledigi piknige belediye meclis üyeleri,baskan yardimcilari, daire müdürleri, Belediye-Is Sendikasi yöneticileri, belediye personeli ve aileleri katildilar. 

Samimi bir ortamda geçen gecede konusma yapan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Biz Aydin Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bugün bu kalabalikla bunu bir kez daha herkese gösterdik.” dedi.

Özel sektörden gelen bir insan olarak çalismanin ne demek oldugunu çok iyi bildigini belirten Baskan Çerçioglu, “Biz çok çalistik, çalistikça kazandik, kazandikça bölüstük. Ben her zaman bölüsmekten yanayim. Onun için bizlere büyük sorumluluklar düsüyor. Belediye olarak basarimiz Aydin halkinin mutlulugu ve memnuniyetidir. Aldigimiz parayi helal ettirmek gibi bir sorumlulugumuz var. Çok çalisarak bunu basaracagimiza, Aydin halkini memnun edecegimize ben yürekten inaniyorum. Iste biz o zaman kazanir ve büyürüz.” seklinde konustu.

Konusmasinda personeline bir de müjde veren Baskan Çerçioglu, Ramazan bayrami öncesinde ikramiye sözü verdi.

Baskan Çerçioglu, personeliyle birlikte mangal önünde siraya girdi.

Aytepe Mesire Alani’na gelen vatandaslar sirada bekleyen Baskan Çerçioglu’yla fotograf çektirmek için birbirleriyle yaristilar.

Çocuklari çok seven Baskan Çerçioglu, mesire alanina gelen çocuklari tek tek kucagina alarak onlari sevdi.

Gecenin sonunda Gökçe Güleryüz isimli kiz çocugu belediye personeli adina Baskan Çerçioglu’na çiçek verdi.

|