Yağcılar İçi Esnafını Güçlendirme, Güç Verme Kampanyası

Aydın Belediyesi çalışanları Yağcılar içi esnafından yüzde 30’a varan indirimlerde alışveriş yapabilecek.
Haber Tarihi: 30.06.2009
|

Yag-Der ile Belediye-Is Sendikasi, “Yagcilar içi Esnafini Güçlendirme, Güç Verme Kampanyasi” çerçevesinde bir protokol imzaladi.

Yerli esnafin kalkindirilmasi, alisveris potansiyelinin artirilmasi çerçevesinde Yagcilar içi mevkiinde imzalanan protokole, Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Gümüs, Kamil Kaya, Sümran Ünal, Altan Güney, Mehmet Can Önler, Ahmet Kizilkaya, Suayip Yegen, Yag-Der Baskani Mehmet Tolacioglu ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye-Is Sendikasi temsilcileri katildilar.

Kampanya çerçevesinde 42 esnafin katilimiyla yapilan indirimler, isyerlerine göre yüzde 10 – 30 arasi, 30 Eylül – 30 Ekim – yil sonu olarak ayri ayri gruplandirilmis.

Belediye-Is Sendikasi’nin Aydin’da 800, Il genelinde 2000 üyesi bu kampanyadan yararlanacak.

Protokolün imzalanmasinin ardindan bir konusma yapan Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Dünya genelinde yasanan ekonomik kriz basta ülkemizi ve Ilimizdeki esnafimizi derinden etkilemektedir. En büyük darbeyi de küçük esnafimiz yemistir. Zaten büyük alisveris merkezlerinin açilmasiyla isleri azalan Aydin esnafi siftah dahi yapmadan dükkani kapatir hale gelmistir. Esnafimiza nasil destek olabiliriz, kriz ortaminda alisverisi nasil canlandirabiliriz düsüncesiyle Yag-Der ile böyle bir çalisma planladik. Imzalanan bu protokolden hem Yagcilar içi esnafi, hem de Belediye personelimiz kazançli çikacaktir. Kampanyaya destek veren esnafimiza tesekkür ediyorum.” dedi.

Belediyede çalismayan vatandaslarin da bu kampanyadan yararlanmak isteyeceklerini belirten Baskan Çerçioglu’na, Yag-Der Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Tolacioglu, “Bunu esnafimizin insiyatifine birakiyorum. Onlarin vatandaslarimiza gereken kolayligi sagliyacagini inaniyorum.” dedi.

Daha sonra Yagcilar içini dolasan Baskan Çerçioglu, esnaftan alis veris yapmayi da ihmal etmedi.

Kandil sekeri alan Çerçioglu, bölgede bulunan vatandaslara ve esnafa tek tek dagitti.

|