Öss Öncesi Moral Konseri Düzenledik.

Aydın Belediyesi, ÖSS sınavına girecek gençlere moral vermek amacıyla “ÖSS Öncesi Moral Konseri” düzenledi.
Haber Tarihi: 14.06.2009

Atatürk Meydani’nda düzenlenen konserde, Gup Nankör sahne alirken, konsere gelen gençler güzel bir gece geçirdiler.

Rock müzigin sevilen parçalarini seslendiren grup Nankör’e, gençler de oyunlariyla eslik ettiler.

Aydin Belediyesi olarak 7’den 77’ye herkese yönelik çalismalarin sürdügünü belirten Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Çocuklarimizin sinava girmeden önce stres atmaya ihtiyaçlari vardi. ÖSS öncesi gençlerimize moral olsun diye böyle bir etkinlik düzenledik.” seklinde konustu.

Baskan Çerçioglu, Aydin Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin artarak devam edecegini belirtirken, Öss sinavina girecek tüm ögrencilerimize de basarilar diledi.