“Siyah Poşete Hayır File ve Bez Torbaya Evet” Kampanyası Devam Ediyor...

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Aydın Belediyesi olarak başlattığımız “Siyah Poşete Hayır File ve Bez Torbaya Evet” kampanyasının üçüncü ayağı eğitime yönelik olarak devam ediyor
Haber Tarihi: 12.06.2009

Kampanya çerçevesinde Yedieylül Ilkögretim Okulu Ana Sinifi ögrencilerini Belediye Meclis Üyesi Sümran Ünal ile ziyaret eden Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,

çocuklara çevrenin önemini anlatarak çevre bilincinin küçük yasta verilmesi gerektigini vurguladi ve minik ögrencilere çöplerini içine koyacaklari bez torbalar dagitti. Ana sinifi ögrencilerinin sevinç gösterileri karsisinda okuldan ayrilamayan Baskan Çerçioglu, ögrencilerin istegini kirmayarak karnelerini de tek tek dagitti.

Okul Müdürü Selami Avci çevre bilinçlenmesinin çocuklardan baslatilmasinin egitime verilen önemin en güzel örnegi oldugunu belirterek Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.

“Anlayisiniz bizleri umutlandirdi ve güçlendirdi” diyen Selami Avci’nin, okulun fiziki sartlarinin olumsuzlugundan, yeni binanin kullanilamamasindan söz etmesine üzerine Baskan Çerçioglu, gerekli mercilerle görüsmelerin yapildigini, sorunlarin giderilerek gelecek egitim-ögretim ders yilinda her iki binada da egitime hizmet verilebilecegi müjdesini verdi.

Baskan Çerçioglu, karsilanmasindaki gibi büyük bir coskuyla okuldan ugurlandi.