CHP Genel Başkanı Sn. Deniz BAYKAL Belediyemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı sayın Deniz BAYKAL ve beraberindeki CHPli heyet bugün belediyemizi ziyaret etti.
Haber Tarihi: 17.04.2009
|

Istanbul Belediye Baskan adayi Kemal KILIÇDAROGLU, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz KOCAOGLU ve diger milletvekilleri Mehmet Ali SUSAM, Necmi TOPUZ, Fatih ATAY (Aydin Milletvekili)'nin de katildigi ziyarette belediyemiz girisinde bekleyen yogun kalabaliga hitap eden Deniz Baykal, "Aydin'a hizmet edecek ve Aydin'a yakisir arkadasi belediye baskani seçtiginiz için hepinize helal olsun. Aydin'a hizmet bizim için sereftir. Bizi mutlu ettiniz. Biz de sizi mutlu edecegiz. Bu seçimlerle Türkiye'nin önüne bir umut penceresi açilmistir. Isbasindaki iktidarin gidici oldugu ve yeni bir iktidarin gelecegi açiktir. Ekonominin, tarimin durumu ortada. Gelir dagilimindaki çarpikliklar ortada. Bu hükümet bu isi yürütemedi. 2 gün önce hükümetin 3 bakani çikti, 'Yüzde 4 kalkinacaktik fakat yüzde 3.6 küçülecegiz. Büyüme yok daralma var' sözleriyle itiraf ettiler. 3.6 dünyadaki en büyük küçülme oranlarindan biridir. Maalesef issizlikte dünyada 2. siraya yükseldik. Türkiye'de halka güven veren yeni dürüst bir yönetimi isbasina getirmek lazim" dedi. 



Konusmanin ardindan makam odasinda meclis üyelerimizle görüsen Deniz Baykal ve beraberindeki heyet basin mensuplarinin sorularini yanitladilar.

CHP Genel Baskani Deniz Baykal, ilk gene seçimlerde iktidara geleceklerinin isaretini Aydin'dan aldigini kaydederek, geçmisteki bütün siyasi degisimlerde ilk isaret fisegini Aydin atmistir. Simdi de Aydinlilar atti" dedi.
 



29 Mart yerel seçimlerinin en favori isimlerinden biri olan Kemal Kiliçdaroglu'da bekleyen hemsehrilerimizin istegi üzerine kisa bir konusma yapti. Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligina aday olup seçilemese de Aydin'da Özlem Çerçioglu'nun kazanmasina çok sevindigini kaydeden Kiliçdaroglu, tüm Aydinlilar'a tesekkür etti. 
 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Deniz Baykal ve beraberindeki heyet, Aydin Belediyesindeki temaslarini tamamladiktan sonra Kusadasi Belediyesi ve baskani M. Esat ALTUNGÜN'ü de  ziyaret etmek üzere saat 16:05 te belediyemizden ayrildi.

|